Rijst met ket­jap­groen­ten

(118)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 118

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de varkensreepjes droog. Verhit de olie in een wok en bak het vlees in 3 min. bruin.
  2. Voeg de ui, de paprika en de roerbakmix toe en bak 5 min. Voeg de woksaus toe en warm al omscheppend 1 min. door.
  3. Verdeel de rijst over 4 kommen, schep de ketjapgroenten met saus erop.

Tip:

Bestrooi met geroosterde sesamzaadjes voor een krokant accent.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.