Pe­per­steak met gei­ten­kaas en tijm

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de pepersteaks overlangs doormidden. Verkruimel de geitenkaas en verdeel over 4 halve pepersteaks. Leg op elke steak een takje tijm. Dek af met de andere halve pepersteaks en druk goed aan. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  2. Bestrijk de steaks aan beide kanten met de olie en bestrooi naar smaak met zout. Gril de steaks op de barbecue in ca. 10 min. gaar. Keer halverwege.
video

Bar­be­cue aan­ste­ken

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.