Sa­la­de van me­loen en gei­ten­kaas

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de meloen doormidden, verwijder de zaadjes met een lepel, schil de meloen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een grote schaal en voeg de kaas en de olijven toe.
  2. Meng de olie met de azijn en breng op smaak met peper en zout. Schenk de dressing over de meloen. Meng alle ingrediënten voorzichtig. Strooi de munt erover. Lekker bij gegrilde kip.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 26 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.