Ci­a­bat­ta hüt­ten­kä­se

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Zet de ovengrill aan. Snijd de aubergine in de lengte in dunne plakken, bestrijk deze dun met de olie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Gril in 8 min. gaar. Snijd ondertussen het brood overlangs en bak met de snijkanten naar boven onder in de oven af. Laat iets afkoelen, snijd in 4 gelijke stukken en snijd deze open.
  2. Meng de bieslook met de hüttenkäse en peper en zout naar smaak en verdeel over de ciabatta. Verdeel de aubergine en de rucola erover.

Tip:

U kunt de ciabatta maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.

video

Groen­te in de leng­te snij­den

Instructievideo - 00:45 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.