Bo­nen­sa­la­de met mos­terd­vi­nai­gret­te

  • bijgerecht
  • 8 personen
  • 210 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 8 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng een pan water aan de kook en kook de bevroren tuinboontjes in 4 min. gaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de haricots verts, laat het puntje zitten. Breng een andere pan water met zout aan de kook en kook hierin de haricots verts en de peultjes in 3 min. beetgaar. Giet de tuinboontjes, de haricots verts en de peultjes af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Spoel de kydneybonen af onder koud stromend water en laat uitlekken. Doe alle bonen in een schaal.
  2. Klop een vinaigrette van de olie, de azijn en de 2 soorten mosterd. Meng door de bonen. Breng op smaak met peper en zout.

Tip:

De salade wordt nog lekkerder als u het 3 uur van tevoren maakt. Bewaar afgedekt in de koelkast.

video

Vi­nai­gret­te ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.