Tor­til­la­chips met snel­le sal­sa's

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans borrelhapje 8 personen
2 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de pesto in een kom met de crème fraîche. Pers de tenen knoflook en roer door het pesto-crème fraîchemengesel. Voeg 3 el olie toe en breng op smaak met peper en zout.
  2. Meng de tomaat in een andere kom met de ui en peterselie. Breng de tomatensalsa op smaak met de rest van de olie, azijn en peper en zout. Serveer de tortillachips met de pesto- en tomatensalsa.

Tip:

U kunt de salsa's 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.