Avo­ca­do­soep met ta­bas­co

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 490 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(102)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 102

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of zeef

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de avocado's in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Pureer het vruchtvlees met een staafmixer of duw het door een zeef. Verhit de olie in een soeppan en fruit de sjalotten op laag vuur 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit 1 min. mee. Voeg de bouillon, de avocado en 4 el slagroom toe en roer tot een gladde soep. Breng op smaak met de tabasco, peper en zout. Laat 1 uur in de koelkast afkoelen. Verdeel de soep over 4 kommen en maak er met de rest van de slagroom cirkels in. Bestrooi met de cashewnoten.

video

Ui frui­ten

Instructievideo - 00:31 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.