Pas­ta met ge­hakt en groen­te

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • aluminium wegwerpbraadslee (20 x 30 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Ontsteek de barbecue. Snijd de ui in halve ringen, tomaat en mozzarella in stukjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Schenk de olie in de braadslee en voeg de ui, het gehakt, de champignons, de tomaten, de pesto en de mozzarella toe.
  2. Zet de braadslee op de barbecue. Doe de deksel op de barbecue of dek de braadslee af met aluminiumfolie. Laat het mengsel in 10-15 min. gaar worden. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en doe terug in de pan. Voeg het mengsel uit de braadslee toe en meng goed.
video

Bar­be­cue aan­ste­ken

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 825 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 46 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pasta met gehakt en groente

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met ge­hakt en groen­te

1
1
  • 1 ui
  • 4 trostomaten
  • 125 g mozzarella
  • 250 g champignons

Ontsteek de barbecue. Snijd de ui in halve ringen, tomaat en mozzarella in stukjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 500 g rundergehakt
  • 90 g pesto alla Genovese

Schenk de olie in de braadslee en voeg de ui, het gehakt, de champignons, tomaat, pesto en de mozzarella toe.

3
3

Zet de braadslee op de barbecue. Doe de deksel op de barbecue of dek de braadslee af met aluminiumfolie.

4
4

Laat het mengsel in 10-15 min. gaar worden. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout.

5
5
  • 300 g pastaschelpjes

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en doe terug in de pan.

6
6

Voeg het mengsel uit de braadslee toe en meng goed.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.