Groe­ne krui­den­pes­to

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pureer met een staafmixer de blaadjes van de peterselie, dille, knoflook en de walnoten. Voeg het citroenrasp, het -sap, olijfolie en 8 el water toe en roer tot een gladde dip. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met bleekselderij of rijstcrackers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.