Sand­wich ei­er­sa­la­de

(97)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 97

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in kleine stukjes. Meng de eieren met de mayonaise en de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
  2. Bestrijk 4 sneetjes brood royaal met de eiersalade. Bestrooi met het paprikapoeder en verdeel de tomaten erover. Leg de resterende sneetjes brood erop en snijd diagonaal doormidden.

Tip:

U kunt de sandwiches maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.