Wor­tel­sa­la­de met gem­ber en pis­ta­che­no­ten

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord.
  2. Maak in een schaal een dressing van de gember, de azijn, de olie en de suiker. Voeg de wortel en de koriander toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de pistachenoten.

Tip:

De gember op zonnebloemolie is ook lekker in roerbakgerechten. Voeg 1 el aan het vlees of de vis toe tijdens het bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.