Steak au poi­vre met boe­ren­sla

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 670 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant.
  2. Meng ondertussen de sla, de tomaten en de uien in een schaal. Besprenkel met 2 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de pepersteaks met zout en bak ze in 6 min. net gaar. Keer tussentijds. Verdeel de pepersteaks over 4 borden en serveer met de frites en de boerensla.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.