Rib­kar­bo­na­de met zoet­zu­re mie­hoen

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 3 el olie in een pan. Bestrooi de karbonades met peper en zout naar smaak en bak ze in 10 minuten gaar, keer regelmatig. Kook de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in water met zout in ca. 4 min. beetgaar en bak het rookvlees 2 min. uit. Giet de miehoen en broccoli af. Verhit de rest van de olie in een wok en voeg de ketjap toe. Voeg de broccoli, de atjar tjampoer, de miehoen, de uien en het rookvlees toe. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden en serveer met een karbonade.

Tip:

Recepten winnaar De Tas week 24: Nadia Prins.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 7.680 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 25 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.