Maal­tijd­sa­la­de met kriel­tjes en rauw­kost

(171)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 171

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng in een schaal de krieltjes, Hollandse rauwkost en de yoghurtdressing. Schep de kipfilet, rucola en de pijnboompitten door het aardappel-rauwkostmengsel. Verdeel de salade over borden.

video

No­ten, za­den en pit­ten roos­te­ren

Instructievideo - 01:19 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Maaltijdsalade met krieltjes en rauwkost

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maal­tijd­sa­la­de met kriel­tjes en rauw­kost

1
1
  • 850 g kant-en-klare minikrieltjes
  • 300 g Hollandse rauwkost
  • 75 ml sladressing yoghurt

Meng in een schaal de krieltjes, Hollandse rauwkost en de yoghurtdressing.

2
2
  • 290 g gerookte kipfiletreepjes
  • 75 g rucola
  • 30 g pijnboompitten

Schep de kipfilet, rucola en de pijnboompitten door het aardappel-rauwkostmengsel. Verdeel de salade over borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.