Pit­ti­ge bur­gers met run­dert­ar­taar

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder de harde onderkant van de sla en scheur het blad in stukken. Was en droog de sla. Bak de ciabattina’s in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en bak de tartaartjes in ca. 12 min. gaar. Bak ondertussen de bosui met 1 tl sambal 3 min. Neem de broodjes uit de oven en snijd open. Laat de broodjes een beetje afkoelen en beleg ze met een paar blaadjes sla. Neem het vlees uit de pan, snijd het in reepjes en verdeel het over de broodjes. Schep 1 tl sambal op elk broodje en verdeel de bosui erover. Bestrooi met de kaas en beleg met plakjes komkommer.

Tip:

Recepten winnaar De Tas week 24: Marieke Berk.

Tip:

U kunt de overige ciabattina?s invriezen.

video

Vis en vlees bak­ken

Instructievideo - 00:58 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 59 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 32 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.