Zo­mer­se peul­tjes met gei­ten­kaas

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 70

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes 3 min. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Voeg de tuinerwten aan het kookvocht toe en kook 5 min. Laat uitlekken in een vergiet.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de aardappelen en de uien 10 min. Voeg na 7 min. de peultjes en de tuinerwten toe. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas en voeg toe. Serveer direct.

Tip:

Voeg voor een frisse smaak het fijngeknipte blad van 2 takjes munt toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.