Ro­ti met rund­vlees en pa­pri­ka

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
surinaams hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de aardappelen in vieren en kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de inhoud van het zakje marinademix uit het pak Surinaamse roti met de olie en schep de runderreepjes hierin om. Laat ca. 10 min. marineren.
  2. Verwarm de roti's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een wok zonder boter of olie en roerbak de runderreepjes bruin in ca. 2 min. Voeg de ui en de paprika's toe en roerbak 1 min. Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje sausmix uit het pak Surinaamse roti toe en breng al roerend aan de kook. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur 3 min. Voeg de gekookte aardappelen toe. Serveer de roti's met het rundvlees in saus en de aardappelen en steek er eventueel een cocktailprikker in.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.