Meer­gra­nen­wraps met kip­sa­la­de

Deze tortilla’s vul je met verse groenten en serveer je lauwwarm.

(112)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Deze tortilla’s vul je met verse groenten en serveer je lauwwarm. 4 personen
3 112

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in stukken van 4 cm en snijd die in reepjes. Breng een laagje water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Spoel ze in een vergiet onder de kraan met koud water af.
  2. Snijd de ui in partjes. Snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui 4 min. Voeg de paprika toe en roerbak nog 2 min. Laat een beetje afkoelen. Meng samen met de bleekselderij en de gerookte kipreepjes door de sla. Schep de dressing erdoor. Vul de wraps met de salade en vouw ze in vieren.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 840 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 22-23

Meergranenwraps met kipsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meer­gra­nen­wraps met kip­sa­la­de

1
1
  • 8 meergranen tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • ½ struik bleekselderij

Snijd de bleekselderij in stukken van 4 cm en snijd die in reepjes.

3
3

Breng een laagje water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Spoel ze in een vergiet onder de kraan met koud water af.

4
4
  • 1 ui
  • 1 rode paprika

Snijd de ui in partjes. Snijd de paprika in reepjes.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

5
5
  • 2 el olie

Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui 4 min. Voeg de paprika toe en roerbak nog 2 min. Laat een beetje afkoelen.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

6
6
  • 250 g gerookte kipreepjes
  • 200 g ijsbergsla met tuinkruiden
  • 75 ml Thousand Islands sladressing

Meng samen met de bleekselderij en de gerookte kipreepjes door de sla. Schep de dressing erdoor.

7
7

Vul de wraps met de salade en vouw ze in vieren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.