Pan­gasi­us­fi­lets met cour­get­te

Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus.

(277)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus. 4 personen
3 277

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog, wrijf ze in met de viskruiden en wentel ze door de bloem.
  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min. Voeg de pesto en kookroom toe en breng het al roerend tot aan de kook. Giet de tagliatelle af, verdeel het over borden en schep de courgette in de pestoroomsaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.
video

Vis gril­len

Instructievideo - 00:43 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 935 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 22-23

Pangasiusfilets met courgette

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pan­gasi­us­fi­lets met cour­get­te

1
1
  • 750 g pangasiusfilets
  • 25 g bloem

Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm.

2
2
  • 1 el kruidenmix vis

Dep ze goed droog, wrijf ze in met de viskruiden en wentel ze door de bloem.

3
3
  • 250 g tagliatelle all'uovo
  • 2 el olijfolie

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant.

Vis grillen

Instructievideo

00:43 min.

4
4
  • 2 courgette
  • 1 el olijfolie
  • 90 g pesto rosso
  • 100 ml kookroom light

Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min. Voeg de pesto en kookroom toe en breng het al roerend tot aan de kook.

5
5

Giet de tagliatelle af, verdeel het over borden en schep de courgette in de pestoroomsaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.