Griek­se ron­do met kom­kom­mer­sa­la­de

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 min. gaar. Haal de slablaadjes los en scheur ze in grove stukken. Meng de sla met de komkommer en de rozijnen en voeg de sladressing toe.
  2. Verhit de olie in een pan en bak de Griekse rondo's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en breng aan de kook. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree en breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer de Griekse rondo's met de komkommersalade en de aardappelpuree.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.