Aard­ap­pel­sa­la­de met tuin­bo­nen

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen in de schil in water met wat zout in ca. 20 min. gaar. Giet af, laat een beetje afkoelen en snijd in de lengte in dunne parten.
  2. Kook ondertussen de tuinboontjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat een beetje afkoelen en verwijder de lichtgroene vliesjes om de boontjes.
  3. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de aardappelen, de tuinboontjes, het citroenrasp en de sjalot in een kom. Klop de olie met de mosterd en de azijn tot een dressing. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout. Meng de dressing en de walnoten door de salade.
video

Tuin­bo­nen dub­beldop­pen

Instructievideo - 00:24 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.