Worst-ui-spies­jes

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 6 personen
4 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 6 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de cervelaatworst in 6 plakken en snijd die doormidden. Halveer de Toscaanse worstjes. Snijd de uien in 6 parten. Veeg de champignons schoon met keukenpapier.
  2. Doe de peterselie en de knoflook in een kom. Schenk de olie erbij en voeg peper naar smaak toe. Voeg de worst, de uien en de champignons toe. Meng tot alles met olie is bedekt.
  3. Rijg om en om aan elk satéstokje champignon, Toscaans worstje, ui, cervelaatworst, champignon, Toscaans worstje, ui en cervalaatworst. Gril de spiesjes ca. 8 min. op de barbecue.
  4. U kunt de spiesjes op de dag zelf al 's morgens of 's middags maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.