Pen­ne met broc­co­li & kom­bi­no's

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Neem de tomaten uit het blik en snijd ze fijn. Doe samen met het sap in een pan en breng aan de kook. Pluk de blaadjes van het basilicum en scheur ze in stukjes. Voeg de helft van het basilicum toe aan de tomaten. Houd de andere helft apart.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 4 min. de broccoli mee. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de vis in 8-10 min. goudbruin en gaar.
  3. Giet de pasta en de broccoli af en schep door de tomaten. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden. Bestrooi met de kaas en de rest van het basilicum. Serveer met de vis.
video

Hoe moet ik ras­pen?

Allerhande kids - 01:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Penne met broccoli & kombino's

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pen­ne met broc­co­li & kom­bi­no's

1
1
  • 400 g gepelde tomaten

Neem de tomaten uit het blik en snijd ze fijn. Doe samen met het sap in een pan en breng aan de kook.

2
2
  • 15 g basilicum

Pluk de blaadjes van het basilicum en scheur ze in stukjes. Voeg de helft van het basilicum toe aan de tomaten. Houd de andere helft apart.

3
3
  • 300 g volkoren penne
  • 600 g broccoli

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en kook de laatste 4 min. met de pasta mee.

4
4
  • 2 el olijfolie

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de vis in 8-10 min. goudbruin en gaar.

5
5

Giet de pasta en de broccoli af en schep door de tomaten. Breng op smaak met peper en zout.

6
6
  • 4 vissticks met spinazie
  • 50 geraspte jonge kaas

Verdeel over 4 borden. Bestrooi met de kaas en de rest van het basilicum. Serveer met de vis.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.