Ve­ga nug­gets met kom­kom­mer-to­ma­ten­mix

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie en de boter in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en goudbruin (ca. 15 min.). Snijd ondertussen de komkommer in plakken en meng met de tomaten. Voeg 2 el olie, de azijn en peper en zout naar smaak toe.
  2. Breng een pan water aan de kook en kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Bak ondertussen de nuggets in de rest van de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Serveer de aardappelen met de sperziebonen en de nuggets. Serveer de komkommer-tomatenmix er apart bij.

Tip:

U kunt de nuggets ook vervangen door 2 schaaltjes gegrilde stukjes (à 175 g, Tivall).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.