Bief­spie­sen

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 8 personen
4 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 8 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de biefstuk in 16 stukjes, dep droog en bestrooi met peper en zout. Schenk de olie in een kom en voeg 1 teen knoflook toe. Voeg de biefstuk en 2 tl Provençaalse kruidenmix toe. Schep om.
  2. Snijd de courgetteplakken doormidden. Rijg de biefstuk, courgette, paprika, ui en basilicum aan de satéstokjes.
  3. Snijd de rest van het basilicum fijn. Meng met de yoghurt, de rest van de knoflook en Provençaalse kruiden en peper en zout naar smaak. Gril de spiesjes ca. 4 min. op de barbecue.
  4. U kunt de spiesjes op de dag zelf al maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.