Vis­va­ri­a­tie met aard­ap­pel­pu­ree

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 465 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier, ovenschaal ca. 20 x 30 cm, pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 225°C. Leg, om aanbranden te voorkomen, een stukje bakpapier op de bodem van de ovenschaal. Meng de ui, de prei en de paprika met de olie en peper en zout naar smaak en schep het in de ovenschaal. Leg de visvariatie erop. Schuif de schaal in de oven en bak het geheel gaar volgens de tijd die op de verpakking van de visvariatie is aangegeven.
  2. Kook intussen de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg de zuivelspread toe en laat deze smelten. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree, voeg naar smaak peper en zout toe en schep de peterselie erdoor.
  3. Serveer het visschoteltje met de aardappelpuree.

Tip:

De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.