Mac­chero­ni met zalm­saus

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. In zeef zalm laten uitlekken. Vellen en graatjes verwijderen. Zalm in stukjes verdelen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Serveren met maccheroni.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 905 kcal
  • eiwit 47 g
  • koolhydraten 103 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.