To­nijn met ge­pof­te aard­ap­pel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 500 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 53

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 250 °C. Kook de aardappelen in de schil 15 min. Kruis de aardappelen bovenop in, leg op elke aardappel 1 el kruidenboter en verpak ze per stuk in aluminiumfolie. Leg ze in de ovenschaal en schuif in de oven. Pof de aardappelen in 30 min. gaar.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de Mexicaanse wokgroenten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de tacosaus toe en breng het tot tegen de kook aan. Laat de tonijn uitlekken en schep deze door de groente, warm zachtjes door.
  3. Serveer de tonijn in groentesaus met de gepofte aardappelen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.