Rös­ti

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 500 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Voeg aan de geklopte eieren peper en zout naar smaak toe en schenk over de geraspte aardappel. Schep de uiensnippers door het aardappelmengsel. Voeg de bloem toe. Schep de geraspte kaas erdoor en voeg de knoflook toe. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag op de kleinste pit met vlamverdeler. Bak de rösti 45 min. op laag vuur. Keer halverwege. Snijd in punten. Lekker met kip en tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.