Aard­ap­pel­sa­la­de

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak een dressing van de olijfolie, wijnazijn en geperste knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Doe de bosuiringen, aardappelparten, salamiblokjes en augurkenplakjes in een grote kom en schep voorzichtig om. Schep de dressing erdoor en meng op het laatste moment de rucola door de salade. Verdeel over 4 borden. Serveer met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.