Spi­na­zie­pas­ta met spie­gel­ei

(89)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 89

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Voeg steeds een portie spinazie toe en laat al omscheppend slinken voordat u een nieuwe portie toevoegt. Herhaal tot alle spinazie geslonken en het vocht verdampt is.
  3. Bak de knoflook 1 min. mee. Draai het vuur laag en voeg de crème fraîche toe. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Breek er voorzichtig de eieren boven, probeer de dooier heel te houden. Bak de spiegeleieren op laag vuur.
  5. Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een spiegelei en bestrooi met de kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.