Ge­vul­de aard­ap­pel

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 295 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • appelboor

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak met een appelboor een gat in de lengte van elke aardappel. Doe de olijvenstukjes in een kom. Meng 2 el olijfolie door de olijven en voeg peper en zout naar smaak toe. Voeg het ontbijtspek toe aan de olijven. Meng de salie door het olijvenmengsel. Vul de aardappelen ermee. Bestrijk ze rondom met 2 el olijfolie en rooster ca. 40 min. in de oven. Lekker met gegrilde kip en kropsla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.