Tor­til­la-piz­za Na­po­leta­na

De verrassing zit 'm ook in de bodem. Die is gemaakt van ... tortillawraps!

(262)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht De verrassing zit 'm ook in de bodem. Die is gemaakt van ... tortillawraps! 4 personen
4 262

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de tortilla's met de saus. Snijd de olijven in stukjes. Bestrooi de pizza's met de kappertjes en de olijfstukjes.
  2. Bak de pizza's ca. 8 min. Verbrokkel de geitenkaas erboven en beleg met de rucola. Bak de pizza nog ca. 1 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.275 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Tortilla-pizza Napoletana

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tor­til­la-piz­za Na­po­leta­na

1
1

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2
2
  • 4 tortillawraps
  • 260 g Napoletanasaus met basilicum

Bestrijk de tortilla's met de saus.

3
3
  • 100 g zwarte olijven zonder pit

Snijd de olijven in stukjes.

4
4
  • 2 el kappertjes

Bestrooi de pizza's met de kappertjes en de olijfstukjes.

5
5
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 75 g rucola

Bak de pizza's ca. 8 min. Verbrokkel de geitenkaas erboven en beleg met de rucola.

6
6

Bak de pizza nog ca. 1 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.