Mos­se­len en groen­te in zoet­zu­re saus

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de mosselen goed droog.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook 1 min. Schep de knoflook met een schuimspaan uit de wok in een kom. Roerbak in de knoflookolie de mosselen 2 min. Voeg ze toe aan de knoflook. Roerbak in het bakvet de roerbakmix en de komkommer 5 min. Voeg de mosselen, de knoflook en de woksaus toe en breng aan de kook.
  3. Giet de rijst af en voeg toe aan de mosselen met groente. Roer de taugé erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.