Aard­ap­pel-cour­get­te­pan­ne­tje met Fran­se kaas

(129)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 129

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de uien in partjes en courgettes en knoflook in plakjes. Snijd de kaas in blokjes en het groen van de peterselie fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de minikrieltjes 10 min. Voeg de uien en de courgettes toe en roerbak 6 min. tot de courgette beetgaar is. Roer de knoflook erdoor en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de blokjes kaas en de peterselie erdoor. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 16-17

Aardappel-courgettepannetje met Franse kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aard­ap­pel-cour­get­te­pan­ne­tje met Fran­se kaas

1
1
  • 2 uien
  • 2 courgette
  • 1 teen knoflook
  • 370 g port salut
  • 3 takjes peterselie

Snijd de uien in partjes en courgettes en knoflook in plakjes. Snijd de kaas in blokjes en het groen van de peterselie fijn.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 800 g gekruide minikrieltjes

Verhit de olie in een hapjespan en bak de minikrieltjes 10 min.

3
3

Voeg de uien en de courgettes toe en roerbak 6 min. tot de courgette beetgaar is. Roer de knoflook erdoor en roerbak nog 1 min.

4
4

Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de blokjes kaas en de peterselie erdoor. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.