Oos­ter­se roer­bak met boom­stam­me­tjes

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 1 el olie in een braadpan en bak de boomstammetjes op laag vuur rondom bruin en gaar in ca. 20 min. Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de stelen en het groen van de paksoi in repen van 1 cm. Houd de stelen apart van het groen.
  2. Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de paksoistelen en de paprika toe en roerbak 3 min. Voeg het paksoigroen, de cherry tomaten en de woksaus toe en breng al roerend aan de kook.
  3. Verdeel de mie over 4 diepe borden en schep de groentemix met saus erop. Snijd de boomstammetjes elk in 4 plakjes en leg ze erbij. Strooi er naar smaak wat peper en zout over.

Tip:

Voeg voor wat extra pit een geperste teen knoflook toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.