Pas­ta pes­to met ru­co­la

Rucola heeft een pittige smaak. Daardoor krijgt deze pasta pesto een kick waar je u tegen zegt.

(501)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Rucola heeft een pittige smaak. Daardoor krijgt deze pasta pesto een kick waar je u tegen zegt. 4 personen
3 501

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 4 min. de tuinerwten toe
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de gesnipperde uien 3 min. Voeg de kipreepjes toe en roerbak 2 min. Voeg de pastasaus toe en warm 4-5 min. door.
  3. Giet de tuinerwten en de pasta af en voeg toe aan de saus. Warm even door. Schep de rucola door de pasta en serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 750 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 16-17

Pasta pesto met rucola

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta pes­to met ru­co­la

1
1
  • 300 g fusilli
  • 450 g extra fijne tuinerwten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 4 min. de tuinerwten toe

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 2 uien
  • 200 g gerookte kipreepjes

Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de gesnipperde uien 3 min. Voeg de kipreepjes toe en roerbak 2 min.

Ui fruiten

Instructievideo

00:31 min.

3
3
  • 150 g pesto mild pastasaus

Voeg de pastasaus toe en warm 4-5 min. door.

4
4
  • 75 g rucola

Giet de tuinerwten en de pasta af en voeg toe aan de saus. Warm even door. Schep de rucola door de pasta en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.