Groen­te­schijf met spi­na­zie in room­saus

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 1 el olie in een koekenpan en fruit de u goudbruin. Voeg de spinazie toe en laat ontdooien. Bereid de groenteschijven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Voeg de Boursin cuisine toe aan de spinazie en warm door. Verdeel de tagliatelle over 4 borden. Schep de spinazie erop en leg op elk bord een groenteschijf.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.