Groen­te­crum­ble

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 520 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(115)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 115

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de uien in dunne parten en de courgettes en aubergine in dikke plakken. Leg de groenten dakpans-gewijs in de ovenschaal. Leg de hele cherry tomaten ertussen en schenk de tomatenblokjes erover.
  2. Meng de kruiden met de olie in een kommetje, voeg 1 teen knoflook toe en breng op smaak met peper en zout. Schenk dit over de groenten. Hak de noten fijn en meng ze met de broodkruimels en de tweede teen knoflook. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel het mengsel over de groenten en zet de schaal 30 min. in het midden van de hete oven.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.