Ge­krui­de braad­worst

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bestrooi de braadworsten met Provençaalse kruiden.
  2. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het vlees in 13 min. gaar.
  3. Leg de courgetteplakken in een ovenschaal. Meng de knoflook met 3 el olie en voeg peper en zout naar smaak toe. Besprenkel de courgette met de knoflookolie. Zet de schaal 15 min. in de oven.
  4. Verdeel de frites over een bakplaat. Schuif deze boven de courgette en bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 5 min. de tomaten toe aan de courgette. Schep vlak voor serveren voorzichtig om.
  5. Verdeel de worst, de frites en de groenten over 4 schaaltjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.