Maal­tijd­ci­a­bat­ta

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 57

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de ciabatta iets vochtig en bak hem 6 min. in de oven. Snijd de ciabatta in de lengte open. Besmeer hem ruim met de roomkaas en verdeel de plakjes ham erover. Leg er eerst de komkommer, dan de eieren en tot slot de tomaten op. Strooi er de bosui over en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper.

Tip:

Recepten winnaar De Tas week 13: Annemarie Borst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 8 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.