Pes­to-kar­bo­na­des met sper­zie­bo­nen

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 67

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ruim water met zout in 6 min. beetgaar. Kook ondertussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak ze in 10 min. goudbruin en gaar.
  3. Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie. Fruit de ui in het bakvet van de karbonades. Voeg 75 ml water toe en roer de aanbaksels los. Roer de pesto en de crème fraîche erdoor en verwarm de saus nog 2-3 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper.
  4. Verdeel de spaghetti over 4 borden. Serveer met de karbonades, de saus en de sperziebonen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.