Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Prei met ge­gra­ti­neer­de vis

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 585 kcal voedingswaarden
    • 25 min bereiden
    • 45 min wachten
(27)waardeer
Een lekker recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, boter, aardappelen, prei, olijfolie en visvariatie kruiden hoofdgerecht 4 personen 585 kcal
3 27

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • lage ovenschaal (20 x 30 cm), ingevet

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in stukken. Was de prei en snijd hem in ringen. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de prei 5 min. op matig vuur. Verdeel de preiringen over de ovenschaal. 2. Leg de visvariatie op de prei. Zorg dat de prei helemaal bedekt is, zodat de groente in de oven sappig blijft. Bak de visschotel in het midden van de oven in 40-45 min. gaar. 3. Kook na 20 min. de aardappelen in weinig water met zout gaar. 4. Verdeel de vis met de prei over 4 borden. Serveer met de aardappelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 585 kcal
  • Eiwit 33 g
  • Vet 24 g
  • Koolhydraten 59 g
Tags