Lin­zen­cur­ry

(98)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
3 98

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan sjalot en knoflook in olie fruiten. Chilipeper, gemalen koriander, kurkuma en kaneel toevoegen en 30 sec. meebakken. Paprika, tomaten en currypasta toevoegen en 1 min. meebakken. Linzen toevoegen en al omscheppend ca. 5 min. bakken tot paprika gaar is. Op smaak brengen met zout. Citroensap door linzencurry mengen. In schaal scheppen en verse koriander erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: India

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.