Pe­per­wa­ter­soep

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas voorgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Met staafmixer ui, knoflook, gember, koriander, komijn en helft van rode peper tot pasta pureren. In wok olie verhitten en specerijenmengsel 30 sec. bakken. Hete bouillon en kikkererwten toevoegen en geheel 5 min. zachtjes laten koken. Kipreepjes, kokosmelk en citroensap door kikkererwten roeren en soep nog 4-5 min. laten koken tot kip gaar is. Op smaak brengen met zout. Soep over vier borden verdelen en garneren met rest van rode peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: India

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.