Man­go op zuur

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
4 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom knoflook, gember, komijn, koriander, mosterd en kurkuma mengen. In roestvrijstalen pan olie verwarmen. Kruidenmengsel al omscheppend 2 min. fruiten. Mango, rode peper en azijn erdoor scheppen. Mangomengsel 20 min. met deksel op pan zachtjes verwarmen. Mangomengsel overdoen in schaal, op smaak brengen met zout en laten afkoelen. Lekker bij curry's.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: India

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.