Kou­de yog­hurt­soep

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 210 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas voorgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Komkommers in keukenmachine pureren. In koekenpan olie verhitten, komijn kort bakken tot geur vrijkomt. Bouillonpoeder en 100 ml water erbij schenken. Komijnbouillon, yoghurt en munt door komkommerpuree doen. Soep met zout en peper op smaak brengen en in koelkast in minstens 2 uur door en door koud laten worden. Amandelen in droge koekenpan lichtbruin roosteren en voor serveren over soep strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: India

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.