Ta­gli­a­tel­le met ro­mi­ge pad­den­stoel-bloem­kool­saus

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 91

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de bloemkool 10 min. Bewaar het kookvocht. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Smelt de boter in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak 5 min. Laat het vocht verdampen. Bereid de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar met de 400 ml melk. Roer de saus door de paddenstoelen. Voeg de bloemkool toe en breng de saus aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht van de bloemkool toe als de saus te dik is. Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de peterselie erdoor.
  3. Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep de bloemkoolsaus erop.

Tip:

Strooi er naar smaak geraspte kaas over.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.