Ma­ca­ro­ni met ge­hakt­gou­lash

(109)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 109

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een braadpan en fruit de uipartjes. Voeg het gehakt toe en bak dit rul en gaar. Voeg de champignons en de paprika's toe en roerbak 4 min. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Roer de zuivelspread en 150 ml water erdoor en warm het gerecht goed door. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel de macaroni over 4 borden. Schep de gehaktgoulash erop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.