Na­si met roer­bak­groen­te en gar­na­len

(129)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 129

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst in ruim kokend water 10 min. en giet af. Laat in een wijde kom snel afkoelen.
  2. Roerbak in een wok de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ze uit de wok. Bak in het bakvet de roerbakmix en de boemboe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rijst erbij en roerbak tot deze goudbruin en warm is. Voeg de garnalen toe en warm de nasi goreng nog 1 min. door.
  3. Roer de sambal los met de ketjap en schep de komkommer erdoor. Serveer de komkommer bij de nasi goreng met garnalen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.